• Handla läkemedel online
  • Snabb leverans
  • Schyssta priser
0
Din varukorg är tom

Frågor och svar

Vi på Maxi Apotek vet att många har frågor och funderingar om oss och hur vår verksamhet fungerar. Här ger vi svar på de vanligaste frågorna.

Hur beställer man mediciner?

På medicinsidan klickar du på ”Köp” och när du är nöjd med ditt köp går du vidare till kassan.

Vad erbjuder ni för betalsätt?

När du beställer från vår hemsida kan du välja mellan följande betalsätt:

  • Kortbetalning (VISA/Mastercard)
  • Bankbetalning
Går det att beställa till utlandet?

Ja, vi skickar beställningar över hela världen.

Vem levererar min beställning?

Maxi-apotek.com levererar till adresser inom Sverige. När du handlar från Maxi Apotek via maxi-apotek.com erbjuder vi leverans via Portnord och DHL.

Vad kostar frakten?

Vi erbjuder följande fraktalternativ i kassan:

Postnord

  • Kostnad 127 kr. Fri frakt över 2100 kr
  • Leveranstid: Inom 7-14 vardagar

DHL

  • Kostnad 234 kr.
  • Leveranstid: Inom 4-7 vardagar
Var är mitt paket?

När din order skickas från vårt lager får du en leveransbekräftelse till din e-postadress. I denna finns ett kolli-id/sändningsnummer som du kan klicka på för att spåra din försändelse.

Jag har inte mottagit min order?

Om du har fått leveransbekräftelsen kan du spåra försändelsen med spårningslänken och se om den är på väg och var den befinner sig. Om paketet är på väg så är det antagligen bara att vänta ett par dagar extra.

Det är Läkemedelsverket som bedömer vilka preparat som är likvärdiga och därmed utbytbara, alla läkemedel granskas och godkänns av myndigheter innan de får säljas.

Kan någon se vad jag beställt?

Nej, din leverans sker alltid med diskret avsändare och med neutral förpackning för att ingen ska kunna gissa innehållet, inte ens personalen på utlämningsstället. För din trygghet står det ingenstans utanpå paketet vad det innehåller.

Vi har tystnadsplikt och avslöjar aldrig för någon utomstående vad som beställts, så vida inte särskilda skäl föreligger, t ex på begäran av åklagare eller polis.

Går det avboka min beställning?

Så länge din beställning inte lämnat vårt lager har du möjlighet att avboka den. Då vi packar och levererar snabbt måste avbeställningen ske omgående. Kontakta oss via telefon eller e-post för att få bekräftat om avbokning för din order är möjligt.

Om du fortfarande inte har fått svar på din fråga kan du höra av dig till vår kundservice här.