• Handla läkemedel online
  • Snabb leverans
  • Schyssta priser
0
Din varukorg är tom

Om oss

Välkommen till Maxi-Apotek.com

Maxi Apotek grundades 2018 med målet att skapa en tillgänglig och hållbar vård med patienten i fokus. Maxi Apotek har inga fysiska butiker utan strävar istället efter att så snabbt som möjligt leverera direkt till dig. Smidigt och säker - ibland tar det inte längre än några dagar. Du slipper helt enkelt att gå till apoteket själv!

Vi köper alla våra produkter av etablerade leverantörer som kan garantera en hög kvalité och säkerhet. För att på bästa sätt möta kundernas skilda behov av läkemedel och hälsorelaterade produkter kommer vi att fortsätta att utveckla och bredda sortimentet.

Handla tryggt och säkert online

När man arbetar inom sjukvård och hälsa samt produkter som rör sig inom denna bransch är det väldigt viktigt med tystnadsplikt. Vårt mål är att du som kund känner dig trygg när du handlar på apotek på nätet, från start när du kommer in på vår hemsida till det att du får din beställning levererad.

När du handlar hos oss på apotek online är vårt mål att du som kund ska känna dig trygg och säker. Vi erbjuder en säker betalningsmetod med kort. Vi har en tillgänglig support som finns för att besvara frågor gällande leveranstider och priser på vårt apotek online.